Kurayoshi - Pure Malt Whisky, 12 years 70cl

€ 113,50
Niet op voorraad

Kurayoshi - Pure Malt Whisky, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Kurayoshi. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Kurayoshi - Pure Malt Whisky, 12 Y.

Blended Malt whisky is gemaakt van een mix of blend van Single Malt whisky's van verschillende distilleerderijen waar verder geen Grain whisky meer aan toegevoegd wordt. Niet te verwarren met blended whisky. De single malt whisky's worden naar smaak samengevoegd door master blenders om zo tot een zo goed mogelijk smakende whisky te komen. Blended Malt Whisky's hebben een aanhoudende, lichte afdronk door de uitgebreide reeks texturen en smaken van alle verschillende Single Malts die samenkomen.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Blended Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Kurayoshi
Categorie Blended Malt
Land Japan
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%