Lagavulin, 12 years - Special Release 2019 70cl

€ 120,50
Niet op voorraad

Deze Lagavulin 12 Y is gebotteld op vatsterkte en is onderdeel van de Diageo Special Releases 2019. Al jarenlang wordt er jaarlijks een nieuwe editie uitgebracht waar veel whiskyconnaisseurs reikhalzend naar uitkijken. De bekende Islay-distilleerderij heeft een gouden reputatie die ook nu weer wordt waargemaakt. Klassieke Islay-rook, fruit en zeezout — de Lagavulin 12 Y heeft het allemaal.

Lagavulin, 12 Y - Special Release 2019 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Lagavulin. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 56,5% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Lagavulin, 12 Y - Special Release 2019.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Lagavulin
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 56.5%