Lambay - Small Batch, Malt 70cl

€ 49,99
Niet op voorraad

Lambay is een Ierse single malt whiskey met een Franse twist. De Ier Alexander Baring en de Fransman Cyril Camus creëerden samen Lambay, dat zijn naam dankt aan een eiland dat op vijf kilometer uit de kust van Dublin ligt. Lambay is ook het voorouderlijke thuis van Alexander. Cyril is lid van de vijfde generatie van Maison Camus, een beroemd Frans Cognac huis. De Lambay single malt is drievoudig gedistilleerd, en kreeg daarna een finish in Cognac-vaten. De rijping op Lambay zorgt voor mooie maritieme invloeden.

Lambay - Small Batch, Malt Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Lambay. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Lambay - Small Batch, Malt.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Lambay
Categorie Single Malt
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%