Laphroaig - Quarter Cask 70cl

€ 43,50
Op voorraad

Quarter Cask verwijst naar kleinere vaten die vroeger gebruikt werden voor het transport van Whisky. Laphroaig heeft de Quarter Cask weer geïntroduceerd voor het rijpen. Deze kleine vaten kunnen meer karakter afstaan. De whisky rijpt eerst in ex-bourbon vaten voor 10 jaar. Na voltooiing wordt de whisky verder gerijpt in Quarter Casks. Kleur: sprankelend goud. Geur: brandend turf, kokosnoot en banaan. Diepe ingewikkelde en rokerige smaken, maar is verrijkt met een fluweelzachte zoetheid.

Laphroaig - Quarter Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Laphroaig. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 48% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Laphroaig - Quarter Cask .

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Laphroaig
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 48%