Ledaig, 10 years 70cl

€ 41,50
Op voorraad

Ledaig 10 Year, met haar heldere citroengele kleur en op de neus een heldere, onmiddellijke geur van zoete rokerige tonen, met de aangename Island Aroma's, maakt dit een bijzondere single malt whisky. In de mond zijn er zoete en rokerige tonen aanwezig, met kruidige tonen van peper. Heerlijke ziltige maltsmaak en romige vanille aroma's. De afdronk is middellang, warm en kruidig, met aroma's van drop en kruidnagel.

Ledaig, 10 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Tobermory. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Isle of Mull en is gebotteld op 46,3% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ledaig, 10 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Tobermory
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.3%