Koekie 70cl

€ 13,99
Op voorraad

Het shotje Koekie ontstond ooit per toeval in een café in Nijmegen. Barman Karl Kouki mixte destijds diverse dranken en Koekie was het resultaat! Koekie heeft een zachte karamel smaak gevolgd door een heerlijke boterige afdronk. Als shot is KOEKIE koud het lekkerst, maar op kamertemperatuur is het ook heerlijk bij de koffie of als aperatief.

Koekie Likeur is een heerlijke Kaneellikeur van het merk Karls. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 14,7% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Koekie.

Kaneellikeur wordt gemaakt door gemalen kaneel te mengen met ruwe suiker en smaakt vaak naar kaneelsnoepjes. Kaneellikeur kan puur worden gedronken als drankje na het eten, maar het kan ook worden gebruikt in cocktails en in desserts. Het geeft een geweldige smaak aan gebak of fruittaarten!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Honinglikeur tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Karls
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 14.7%