Moretta Covalo 50cl

€ 25,50
Niet op voorraad

Moretta Covalo: een unieke likeur met donkere tonen van rum, de pit van brandy en een vleugje frisse anijs. Moretta werd tot voorkort alleen geproduceerd en gedronken in het Italiaanse Fano, waar vissers ooit het recept bedachten. Ramon Covalo liet zijn eigen versie van de likeur maken: Italy’s best kept secret with a Dutch twist.Traditioneel wordt Moretta gedronken met espresso en een citroenschilletje: dé perfecte afsluiting van een diner.

Moretta Covalo Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk Moretta. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 24% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Moretta Covalo.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Moretta
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 24%