Dubliner - Whiskey & Honeycomb 70cl

€ 20,99
Op voorraad

Deze fijn wegdrinkende likeur is een blend van Ierse whiskey, karamel en honing, gemaakt door John Brennan, de meesterdistillateur van Dubliner. Dubliner Honey is een ode aan de gelijknamige stad, die bol staat van de historie en cultuur. Ierse whiskey is daar een belangrijk onderdeel van. Het is dan ook geen verrassing dat Ierse whiskey het hart van Dubliner Honey vormt.

Dubliner - Whiskey & Honeycomb Likeur is een heerlijke Whiskylikeur van het merk Dubliner. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Ierland en is gebotteld op 30% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Dubliner - Whiskey & Honeycomb.

Whiskylikeur wordt gemaakt door whisky (of whiskey) te combineren met een siroop op basis van suiker. Hierdoor zijn ze meestal ook zoeter dan whisky en hebben vaak fruit of kruidensmaken als toevoeging. Whiskylikeuren kunnen puur, met ijs of gemengd in cocktails worden gedronken. Een Whiskylikeur wordt ook veel gebruikt als ingrediënt in desserts zoals cheesecakes.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Dubliner
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 30%