Nuvo - Sparkling Liqueur 70cl

€ 24,99
Op voorraad

Nuvo Sparking Liqueur draait helemaal om luxe. Volgens de makers is Nuvo “de ultieme accessoire samen met vrienden en familie het leven te vieren”. Deze liqueur is gemaakt van ultra-premium Franse wodka en een scheutje bruisende witte wijn, geïnjecteerd met een blend van fruitnectar.

Nuvo - Sparkling Liqueur Likeur is een heerlijke Fruitlikeur van het merk Nuvo. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 15% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Nuvo - Sparkling Liqueur.

Fruitlikeuren kunnen van bijna elke denkbare vrucht worden gemaakt, en veel mensen maken thuis ook hun eigen fruitlikeur. Populaire voorbeelden zijn kersenlikeur, triple sec (gemaakt van sinaasappel) en Limoncello (gemaakt van citroenen). Fruitlikeuren kunnen worden gebruikt in allerlei cocktails, zoals de bekende Margarita Cocktail, maar worden uiteraard ook puur of met ijs gedronken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Nuvo
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 15%