Stroopwafel - Likeur 70cl

€ 12,50
Op voorraad

Hollandse Stroopwafel likeur is een heerlijke en unieke likeur die de authentieke smaak van de bekende Nederlandse stroopwafels vastlegt. Deze likeur is geïnspireerd op de geliefde Hollandse lekkernij, bestaande uit twee dunne wafels gevuld met een zalige karamelsiroop. Met zijn zoete en nostalgische aroma's brengt deze likeur een vleugje Hollandse traditie in elke slok.

Stroopwafel - Likeur Likeur is een heerlijke Honinglikeur van het merk . Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Nederland en is gebotteld op 20% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Stroopwafel - Likeur.

Honinglikeur is een uniek soort alcoholische drank op basis van gedistilleerde dranken wat op smaak gebracht is met natuurlijke honing en andere ingrediënten zoals kruiden en specerijen. Het heeft een zoete, zachte smaak die puur of gemengd in diverse cocktails kan worden gedronken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om van je favoriete drank te genieten of naar een alternatief voor andere likeuren, honinglikeur is een uitstekende keuze.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 20%