Mackmyra - Stjarnrok 70cl

€ 61,50
Niet op voorraad

De nieuwe Mackmyra Stjärnrök maakt deel uit van de seizoenscollectie van deze Zweedse distilleerderij. Elk voor- en najaar brengen ze een gelimiteerde editie met een twist op de markt. De Mackmyra Stjärnrök is een rokerige whisky die onder andere op Oloroso sherryvaten rijpte, maar ook op vaten die voorheen gebruikt zijn voor een plaatselijke wijn gemaakt van kruipbramen. Daarmee is de Stjärnrök wederom een complexe en innovatieve whisky van Mackmyra.

Mackmyra - Stjarnrok Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Mackmyra. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Sweden en is gebotteld op 46,1% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Mackmyra - Stjarnrok.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Mackmyra
Categorie Single Malt
Land Zweden
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46.1%