Malibu - Passion Fruit 70cl

€ 15,50
Niet op voorraad

Malibu is zonder twijfel een van de bekendste likeurs ter wereld. Witte Caribische rum staat aan de basis van Malibu Passion Fruit: een perfecte, fruitige likeur die zeker bij rumliefhebbers in de smaak valt. Verfrissen en ideaal voor een warme zomeravond. Heerlijk!

Malibu - Passion Fruit Rum is een heerlijke Rum van het merk Malibu. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Spain en is gebotteld op 21% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Malibu - Passion Fruit.

Flavored Rum is rum waar een smaak aan toegevoegd is na de distillatie, zo kom je snel in tropische sferen met heerlijke fruit of kruidensmaken aan je rum zonder ingewikkelde cocktails te hoeven maken. Voeg een simpele mixer toe en je hebt een heerlijke cocktail! Maar ook puur of met ijs zijn flavored rums erg lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Malibu
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 21%