Old Captain - Brown Rum 70cl

€ 14,50
Op voorraad

Old Captain bruine rum is een krachtige blend van verschillende, authentieke Caribbean rums. Old Captain bruin heeft een zacht karakter en een uitgesproken aroma met fruittonen van abrikoos en pruimen. Drink hem puur, on the rocks of ineen mix en ontdek de ronde, zoete smaak.

Old Captain - Brown Rum Rum is een heerlijke Rum van het merk Old Captain. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Old Captain - Brown Rum.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Old Captain
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 37.5%