Millstone - Sherry Special No. 6 Pedro Ximinez 2008 70cl

€ 77,50
Niet meer leverbaar

Gelimiteerde Millstone sherry single malt. Gerijpt in First-fill Pedro Ximinez vaten. Gedistilleerd in 2008 en gebotteld in 2015 vatsterkte. Gelimiteerd tot 970 flessen.

Millstone - Sherry Special No. 6 Pedro Ximinez 2008 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Zuidam. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 54,2% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Millstone - Sherry Special No. 6 Pedro Ximinez 2008.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Zuidam
Categorie Single Malt
Land Nederland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 54.2%