Motorhead Single Malt Whisky 70cl

€ 58,99
Niet op voorraad

De Motörhead Single Malt is geproduceerd om het 40-jarige bestaan van de band ‘Motörhead’ te vieren. De Zweedse distilleerderij Mackmyra kreeg de eer om deze whisky te produceren. De whisky heeft vijf jaar gerijpt in Amerikaanse eikenhouten vaten en heeft daarna zes maanden doorgebracht in vaten die gebruikt worden voor Oloroso Sherry. De smaak heeft tonen van vanille en karamel met een bourbon-touch. Deze whisky is een echte Motörhead banger.

Motörhead - Single Malt Whisky Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Mackmyra. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Sweden en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Motörhead - Single Malt Whisky.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Mackmyra
Categorie Single Malt
Land Zweden
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%