Nikka, 12 years 70cl

€ 178,50
Op voorraad

De Nikka 12 Y is oorspronkelijk uitgebracht ter ere van het 80-jarige jubileum van het merk. Deze premium blend bestaat uit 12-jarige whisky’s, onder andere van Yoichi en Miyagikyo, twee van de bekendste Japanse whiskydistilleerderijen. Nikka is het levenswerk van Masataka Taketsuru, die ook wel als de vader van de Japanse whisky gezien wordt. De producten van Nikka zijn wereldwijd beroemd om hun ongeëvenaarde kwaliteit.

Nikka, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Nikka. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Nikka, 12 Y.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Nikka
Categorie Blend
Land Japan
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%