Nikka - Coffey Grain 70cl

€ 51,50
Niet op voorraad

Nikka – Coffey Grain wordt gemaakt in twee Coffey-distilleerketels (vernoemd naar de uitvinder Aeneas Coffey). Deze ketels zijn in 1963 vanuit Schotland geïmporteerd en staan nu in de Miyagikyo-distilleerderij. Vergeleken met moderne distilleerkolommen produceren deze oudere versies een whisky met meer smaak en complexiteit. Graanwhisky wordt meestal als basis voor blended whisky gebruikt. Daarom is het ongebruikelijk om dit te bottelen en verkopen. Zodra je de Coffey Grain geproefd hebt, begrijp je waarom Nikka dat toch gedaan heeft.

Nikka - Coffey Grain Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Nikka. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Nikka - Coffey Grain.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Nikka
Categorie Single Malt
Land Japan
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%