Nikka - Coffey Gin 70cl

€ 41,99
Op voorraad

Een van de bekendste whiskymerken heeft nu ook een eigen gin. De zijdezachte textuur van het distillaat van de Coffey-distilleerkolom zorgt voor de heerlijke Nikka Coffey Gin. Er zijn 11 botanicals gebruikt, waaronder 4 soorten Japanse citrusvruchten. Daarnaast natuurlijk ook traditionele kruiden zoals jeneverbes en koriander. Een geweldige gin van deskundige Japanse distilleerders.

Nikka - Coffey Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk Nikka. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 47% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Nikka - Coffey Gin.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Nikka
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 47%