Nobushi - Japanese Whisky 70cl

€ 38,99
Op voorraad

Hoewel het niet helemaal zeker is waar Nobushi gedistilleerd is, staat vermeld dat deze Japanse blended whisky afkomstig is uit drie verschillende Japanse regio’s: Miyagi, Nagano and Hokkaido. De whisky rijpte in vaten van Amerikaans eikenhout en is naar de Nobushi vernoemd. Deze Japanse elitekrijgers waren er ter bescherming van kleine dorpen. Het woord betekent letterlijk ‘spirit of honor’. Vanwege de beperkte Japanse regelgeving is het trouwens mogelijk dat een deel van de Nobushi-whisky uit Schotland of Japan geïmporteerd is.

Nobushi - Japanese Whisky Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Nobushi. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Nobushi - Japanese Whisky.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Nobushi
Categorie Blend
Land Japan
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%