Octomore - 10.1 70cl

€ 131,99
Niet op voorraad

Octomore staat bekend als de rokerigste whisky ter wereld. Maar focussen op die reputatie zou afdoen aan wat Octomore verder nog meer te bieden heeft. Dit merk wordt bij Bruichladdich gemaakt, een ambachtelijke distilleerderij op Isle of Islay. Hoewel de Octomore 10.1 inderdaad erg rokerig is, valt er nog zoveel meer te ontdekken. Dat is onder meer vanwege het handmatige distillatieproces en de first-fill bourbonvaten die gebruikt worden, bijvoorbeeld van Jim Beam, Heaven Hill, Bufallo Trave en Jack Daniel’s.

Octomore - 10.1 Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Bruichladdich. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islay en is gebotteld op 59,8% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Octomore - 10.1.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bruichladdich
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islay
Leeftijd 10 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 59.8%