Old St. Andrews - Gem of Scotland 70cl

€ 22,50
Op voorraad

Old St. Andrews - Gem of Scotland Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Old St.Andrews. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Lowland en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Old St. Andrews - Gem of Scotland.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Old St.Andrews
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Lowland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%