Peaky Blinder - Irish Whiskey 70cl

€ 19,99
Niet op voorraad

De Peaky Blinder dranken zijn vernoemd naar een Britse straatbende uit de laat 19de en begin 20ste eeuw. Deze Ierse Whikey is drie maal gedistilleerd en rijpt een periode op sherryvaten. De geur kenmerkt zich door zwarte bes en appel. De licht zoete en kruidige smaak bevat hints van onderandere chocolade en abrikoos.

Peaky Blinder - Irish Whiskey Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Sadler's. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Peaky Blinder - Irish Whiskey.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Sadler's
Categorie Blend
Land Ierland
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%