Redbreast, 15 years 70cl

€ 87,99
Op voorraad

De nieuwste aanvulling van Redbreast. Deze pot still whiskey heeft minimaal 15 jaar gerijpt in ex-Bourbon en ex-Sherry vaten. 96 punten in Jim Murray's Whisky Bible.

Redbreast, 15 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Redbreast. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Ireland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Redbreast, 15 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Redbreast
Categorie Single Malt
Land Ierland
Leeftijd 15 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%