Rochenac - VS 70cl

€ 21,99
Op voorraad

Rochenac VS wordt gemaakt van witte wijn van de Ugni-Blanc druiven. Dit is de bekendste druivensoort voor de Cognac. Er wordt twee maal gedistilleerd in “pot stills”. De wijnen zijn gerijpt in eiken vaten waardoor rijke aroma’s van vanille en gedroogd fruit ontstaan.

Rochenac - VS Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Rochenac. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Cognac regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Cognac voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Rochenac - VS.

V.S. Cognac ofwel "Very Special" Cognac wordt minstens 2 jaar gerijpt. Cognac wordt ook benoemd met ***. Als je drie sterren ziet betekent dit dat het een V.S. Cognac is. V.S. is de jongste cognac van de drie verschillende soorten, waarbij X.O. het oudste is. VS Cognac heeft vaak een frissere en fruitigere aroma vergeleken met de oudere Cognacs. Als je van een beetje pit houdt, is het absoluut prima om een VS Cognac puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Cognac. Van V.S. tot V.S.O.P. en X.O. Cognac. Ook alles om de lekkerste Cognac Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Rochenac
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%