Ron Zacapa - Edicion Negra 70cl

€ 74,50
Op voorraad

Zacapa Edición Negra is een voortreffelijke rum die oorspronkelijk alleen via de travel retail verkrijgbaar was, maar nu kun je ‘m ook buiten het vliegveld kopen. Zacapa Edición Negra is een blend van rums die 6 tot 24 jaar oud zijn. De rijping vond plaats in vaten waarin voor heen Amerikaanse whisky en Pedro Ximénez zat.

Ron Zacapa - Edicion Negra Rum is een heerlijke Rum van het merk Zacapa. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Guatemala en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ron Zacapa - Edicion Negra.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Zacapa
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%