Zacapa - Royal 70cl

€ 266,99
Op voorraad

Zacapa Centenario Royal is een zeer exclusieve rum. Zacapa Centenario Royal wordt geblend in hele kleine oplages en rijpen uiteindelijk in Frans eiken vaten van Le Bois Du Roy. De donkere Solera Rum zit vol finesse en complexiteit. Exquise smaken van chocolade, exotisch fruit en kokos. De smaak is ook zoet, heerlijk zacht en genuanceerd. Geniet van deze Zacapa puur in een luxe glas met een stevige bodem.

Zacapa - Royal Rum is een heerlijke Rum van het merk Zacapa. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Guatemala en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Zacapa - Royal.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Zacapa
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%