Bacardi - Oakheart 70cl

€ 12,99
Niet op voorraad

Bacardí Oakheart is een ‘spiced rum’ spirit die minimaal een jaar heeft gerijpt in zorgvuldig uitgekozen vaten van geroosterd Amerikaans eiken. Dat geeft de drank een hint rokerigheid. Bacardí Oakheart wordt ook met houtskool gefilterd en er wordt een geheime kruidenmix gebruikt om de drank zijn kenmerkende smaak te geven. Mix Bacardí Oakheart met cola en ijs voor een ultiem genietmoment!

Bacardi - Oakheart Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 35% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Oakheart.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 35%