Bacardi - Carta Oro 70cl

€ 20,99
Niet op voorraad

De Maestros de Ron Bacardí zijn erg trots op hun Bacardí Carta Oro, wat het Spaanse woord voor ‘goud’ is. Deze rum werd voor het eerst geproduceerd in 1862, het jaar dat Bacardí werd opgericht. In totaal zijn 14 rums (elk van 1 of 2 jaar oud) gebruikt voor Bacardí Carta Oro, een rum met een meer uitgesproken smaak dan de witte rum van Bacardí, Carta Blanca. Het soepele karakter ontstaat door een mix van houtskool (gebruikt voor het filteren van de rum) die alleen bekend is bij de Maestros de Ron Bacardi.

Bacardi - Carta Oro Rum is een heerlijke Rum van het merk Bacardi. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Cuba en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Bacardi - Carta Oro.

Gold Rums of Gouden rums zijn kort gerijpte rums, deze hebben een korte tijd op houten vaten gerijpt wat het wat meer smaak en complexiteit meegeeft, maar niet zo sterk als bij bruine rum die langer gerijpt hebben. Deze gouden rums zijn daardoor wat frisser van smaak maar met meer karakter dan witte rum. Heerlijk puur of met ijs maar ook geweldig in de mix of in cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Bacardi
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%