Pampero - Blanco 1 liter

€ 19,50
Op voorraad

Pambero Blanco biedt meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Deze blanke rum is fris, clean en eenvoudig te mixen en drinken. Het is ook een houtgerijpte rum, gemaakt van een blend van traditionele blanke rum die tot 4 jaar heeft gerijpt. Pampero is een van de meest vooraanstaande rums uit Venezuela en werd opgericht in 1938. Alejandro Hernadez en Luis Toro omarmden toen de vrije geest van de Llanero – de Venezolaanse cowboys die hielpen om Centraal-Amerika te bevrijden van Spaanse kolonisten. De twee vrienden hadden een passie voor het maken van rum en rijpten hun rum in eikenhoutenvaten, destijds erg ongebruikelijk. Pampero werd daarmee de eerste gerijpte rum van Venezuela.

Pampero - Blanco Rum is een heerlijke Rum van het merk Pampero. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Venezuela en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Pampero - Blanco.

Witte Rum is heerlijk in de mix of met ijs. Omdat witte Rum over het algemeen een lichtere en zachtere smaak heeft dan Gouden Rum of Bruine Rum overheerst deze niet te veel in de mix en ook puur heeft het een lekker frisse smaak.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Pampero
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37.5%