Santa Teresa - Añejo 70cl

€ 19,99
Niet op voorraad

Hacienda Santa Teresa werd in 1796 opgericht en is nog steeds een familiebedrijf. Er wordt suikerriet verbouwd en rum gedistilleerd, gerijpt en gebotteld. Santa Teresa Anejo is gemaakt van Venezolaanse melasse en rijpt tot 5 jaar in eikenhoutenvaten. Santa Teresa Anejo is het vlaggenschip van deze historische distilleerderij.

Santa Teresa - Gran Reserva Rum is een heerlijke Rum van het merk Santa Teresa. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Venezuela en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Santa Teresa - Gran Reserva.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Santa Teresa
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%