Rumquila 70cl

€ 26,50
Op voorraad

Waarom kiezen als het niet nodig is? Dat is de gedachte achter Rumquila, een blend van zowel rum als tequila. Het is een bizar idee en zo anders dan wat we ooit eerder hebben gezien. Rumquila is gemaakt van ultra-premium rum uit Puerto Rico en super-premium tequila uit de Mexicaanse hooglanden van Jalisco. Door elke drank op een hoge temperatuur te macereren wordt een verrassend maar opvallend smaakvolle creatie leven ingeblazen.

Rumquila Rum is een heerlijke Rum van het merk Red Eye Louie's. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Rumquila.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Red Eye Louie's
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%