Smirnoff Vodka 1 liter

€ 17,50
Niet op voorraad

Smirnoff No. 21 Premium Vodka is gemaakt in 1864 en uitgegroeid tot het best verkochte wodkamerk ter wereld. Het wordt verkocht in meer dan 130 landen. Het wordt driemaal gedistilleerd van een blend van verschillende granen en vervolgens tien keer gefilterd door zeven zuilen met duurzaam houtskool. Dit resulteert in een uitzonderlijk pure, soepele drank.
Smirnoff No. 21 Premium Vodka kan gebruikt worden in veel verschillende dranken en cocktails. Het kan puur of 'on the rocks' – over ijs – geserveerd worden, met ginger ale en verse limoen voor een klassieke Moscow Mule, of met sinaasappellikeur, cranberrysap en een beetje verse limoen voor een verfijnde Cosmopolitan. Of maak het wat spannender door Smirnoff No. 21 Premium Vodka te mixen met tomatensap, Worcestershiresaus en Tabasco, voor een vurige Bloody Mary.
Met deze veelzijdige wodka kunnen thuis heerlijke drankjes gemaakt worden.

Smirnoff No. 21 Vodka is een heerlijke Vodka van het merk Smirnoff. Deze Vodka is gedistilleerd in het prachtige Schotland en is gebotteld op 37,5% alcohol. Bestel deze Vodka voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Smirnoff No. 21.

Vodka is gewoonlijk helder van kleur en heeft geen merkbare aroma of smaak. De populairste vodka's komen voornamelijk uit Polen en Rusland. Vodka wordt vaak gebruikt in een mix of cocktail, maar een goede vodka kan ook heerlijk puur of met ijs gedronken worden.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Vodka. Van Nederlandse vodka tot vodka uit Zweden. Ook alles om de lekkerste Vodka cocktails mee te maken vind je op Whisky.nl!

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Smirnoff
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37.5%