Spirited Union - Spice & Sea Salt 70cl

€ 25,99
Op voorraad

Spirited Union brengt 'single-origin' rum en botanicals uit de beste gebieden samen. De complexe smaken van deze rums en botanicals worden gecombineerd tot nieuwe rums van hoge kwaliteit die zowel gedurfd, gebalanceerd en fris zijn. De Spice en Sea salt wordt gemaakt uit kardemom voor de frisse tonen, kruidnagel en vanille voor het kruidige en zoete aroma. Cacao geeft diepte en een honing zoete finish. Om de smaken naar een hoger niveau te brengen wordt een snufje zout toegevoegd

Spirited Union - Spice & Sea Salt Rum is een heerlijke Rum van het merk Spirited Union. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 38% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Spirited Union - Spice & Sea Salt.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Spirited Union
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 38%