St-Germain - Elderflower 70cl

€ 35,99
Niet op voorraad

St-Germain is 's werelds eerste handgemaakte vlierbloesemlikeur op basis van verse vlierbloesems. Deze likeur met subtiele aroma's van tropisch fruit, peer en pompelmoes is de beste vriend van 's werelds meest getalenteerde bartenders en de perfecte smaakmaker voor al uw cocktails.
Voor een verfrissende St-Germain Spritz vul je een glas met ijsblokjes. Voeg 4 cl St-Germain, 6 cl Martini Brut of Prosecco en 6 cl bruisend water toe. Roer het geheel door en werk af met een citroenzeste.

St-Germain - Elderflower Likeur is een heerlijke Kruidenlikeur van het merk St. Germain. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Frankrijk en is gebotteld op 20% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke St-Germain - Elderflower.

Kruidenlikeur behoren tot de oudste soort likeuren die we kennen. Ze worden gemaakt van verschillende kruiden, en zijn heerlijk in cocktails, maar ook om puur te drinken. In verschillende soorten kruidenlikeuren komt zowel zoetheid als bitterheid voor. Sommige stijlen smaken medicinaal en aards, terwijl andere vanille, kaneel en andere zoete specerijen bevatten. Deze diversiteit maakt Kruidenlikeuren een veelzijdig onderdeel van de cocktailbibliotheek!

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Limoncello tot Koffielikeur en Fruitlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij St. Germain
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 20%