Sylvius 70cl

€ 34,99
Niet op voorraad

Sylvius Gin komt van de eeuwenoude Nederlandse distilleerderij Onder de Boompjes uit Schiedam en is een eerbetoon aan Dr. Franciscus Sylvius die rond 1650 de naamgever was van Genievre. Deze gin maakt dan ook gebruikt van de kruiden en specerijen die destijds voorhanden waren, namelijk: steranijs, zoethout, kaneel, kummel en lavendel. De basis is een London Dry Gin en dat betekent; Geen suiker, alles in één keer gedistilleerd en alleen maar natuurlijke ingrediënten zijn toegestaan.

Sylvius Gin is een heerlijke Gin van het merk Sylvius. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 45% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Sylvius.

Ondanks de naam hoeft een London Dry Gin, niet in London gemaakt te worden. London Dry is een manier of "stijl" van Gin maken. Het is de meest gedronken soort Gin in de wereld. Een London Dry Gin kan kruidig, floraal, of gewoon droog "Dry" zijn. Door de lichte smaak en soepelheid van London Dry Gin is dit perfect voor de ultieme Gin & Tonic

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin. Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Sylvius
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 45%