Talisker - 10 Y, 57 North, Distillers Edt. 60cl

€ 43,50
Niet meer leverbaar

Whiskyproefpakket van Talisker met drie 20cl flesjes Islay whisky: Talisker 10y, Talisker Distiller's Edition en Talisker 57° North.

Talisker - 10 Y, 57 North, Distillers Edt. Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Talisker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Islands en is gebotteld op 49,5% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Talisker - 10 Y, 57 North, Distillers Edt..

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Talisker
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Islands
Inhoud 60cl
Alcoholpercentage 49.5%