The Singleton, 12 years - Pocket Scotch 200ml

€ 9,99
Niet op voorraad

The Singleton Pocket Scotch is de perfecte whisky om mee op pad te gaan. Deze single malt rijpte 12 jaar en is gedistilleerd in Dufftown, de whiskyhoofdstad van Schotland. The Singleton Pocket Scotch is gebotteld in flesjes van 20cl en daardoor extreem draagbaar. Ontdek nieuwe plekken en beleef mooie ervaringen met The Singleton Pocket Scotch. Neem ‘m mee naar een BBQ of andere plekjes die wel een infusie van single malt whisky kunnen gebruiken!

The Singleton, 12 Y - Pocket Scotch Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Singleton. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke The Singleton, 12 Y - Pocket Scotch.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Singleton
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Leeftijd 12 years
Inhoud 200ml
Alcoholpercentage 40%