Tia Maria 1 liter

€ 19,99
Op voorraad

We zijn op een missie om je coffeecocktails te brengen zoals je nog nooit hebt geproefd. Met onze unieke smaak, gemaakt door onze meesterblenders met premium Arabica koffiebonen, is er geen andere likeur die coffeecocktails zoals Tia Maria maakt.

Tia Maria is een zoete likeur met een sterk coffee karakter en een complexe aromatische structuur. Bestaande uit drie significante ingrediënten

Tia Maria Likeur is een heerlijke Koffielikeur van het merk Tia Maria. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Itaië en is gebotteld op 20% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Tia Maria.

Koffielikeur combineert twee van de favoriete dranken van veel mensen: koffie en alcohol. Meestal wordt er veel suiker toegevoegd om de scherpe smaak van de alcohol te compenseren. Koffielikeur is de perfecte likeur om te drinken na het eten. Het is romig, zoet en zacht, waardoor hij populair is bij mensen die willen genieten van een zoete maar sterke drank.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Tia Maria
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 20%