Sheridan's - Coffee Layered Liqueur 50cl

€ 16,99
Op voorraad

Sheridan's is een premium Ierse koffielikeur uit Dublin die in 1994 voor het eerst werd gemaakt. De unieke fles bestaat uit 2 aan elkaar gesmolten delen: De ene kant is gevuld met een witte romige vanille-crèmelikeur, en de andere kant met een donkerbruine koffie-chocoladelikeur met Ierse whiskey, in de verhouding 1/3 tot 2/3. Bij het uitschenken komen de afzonderlijke delen tegelijk in het glas en zal de witte likeur boven op de donkere blijven liggen.

Sheridan's - Coffee Layered Liqueur Likeur is een heerlijke Koffielikeur van het merk Sheridan's. Deze Likeur is gedistilleerd in het prachtige Ierland en is gebotteld op 15,5% alcohol. Bestel deze Likeur voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Sheridan's - Coffee Layered Liqueur.

Koffielikeur combineert twee van de favoriete dranken van veel mensen: koffie en alcohol. Meestal wordt er veel suiker toegevoegd om de scherpe smaak van de alcohol te compenseren. Koffielikeur is de perfecte likeur om te drinken na het eten. Het is romig, zoet en zacht, waardoor hij populair is bij mensen die willen genieten van een zoete maar sterke drank.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Likeur. Van Sambuca tot Notenlikeur. Ook alles om de lekkerste Likeur Cocktails mee te maken kun je vinden op Whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Sheridan's
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 15.5%