Veuve Cliquot - Rosé Fridge Giftpack 75cl

€ 74,50
Niet op voorraad

Een Classic Brut champagne in een elegante doos in de vorm van de legendarische SMEG koelkasten - geïnspireerd op de projecten van de visionaire ontwerper Raymond Loewy, die in de jaren '30 een pionier was in de ontwikkeling van producten gericht op vrouwen.

Veuve Cliquot - Rosé Fridge Giftpack Champagne is een heerlijke Champagne van het merk Veuve Clicquot. Deze Champagne is gedistilleerd in het prachtige Champagne en is gebotteld op 12,5 % alcohol. Bestel deze Champagne voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Veuve Cliquot - Rosé Fridge Giftpack.

Brut Champagne is de populairste soort champagne. Zoals alle Champagne wordt het gemaakt van druiven uit de Champagnestreek in Frankrijk. Brut champagne is de droogste(minst zoete) vorm van champagne. Om de volle neus en smaak te ervaren drink je deze champagne het beste uit een wit wijnglas of een tulpglas.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Champagne. Van Brut Champagne tot Demi-sec en Extra Brut.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Veuve Clicquot
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12.5%