Edradour, 12 years - Caledonia 70cl

€ 67,50
Niet op voorraad

Edradour is de kleinste distilleerderij van Schotland, fraai gelegen midden in de Highlands. Sinds de overname in 2002 maken ze een aantal bijzondere whisky’s, waaronder deze Caledonia. De Schotse Singer/Songwriter Dougie McLean, bekend van het lied “Caledonia”, koos bij Edradour enkele mooie Sherryvaten uit. De whisky bleek een uitstekende keus, deze gelimiteerde uitgave is mondjesmaat verkrijgbaar.

Edradour, 12 Y - Caledonia Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Edradour. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highland en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Edradour, 12 Y - Caledonia.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Edradour
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%