Johnnie Walker - Explorers' Club Collection 60cl

€ 108,50
Niet op voorraad

De Explorers’ Club Collection is een speciale gelimiteerde release van Johnnie Walker, bestaande uit drie whisky’s die worden gepresenteerd in een luxe verpakking. De reeks is geïnspireerd op de reizen die vertegenwoordigers van Johnnie Walker vroeger maakten: ‘The Spice Road’ van Europa en Azië, ‘The Royal Route’ van het Verre Oosten naar het Middellandse Zee-gebied, en ‘The Gold Route’ van Amerika en de Caraïben. De verpakking van elke whisky geeft inzicht in de avontuurlijke reizen uit vervlogen tijden.

Johnnie Walker - Explorers' Club Collection Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Johnnie Walker. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Blended Scotch en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Johnnie Walker - Explorers' Club Collection.

Blended Whisky's zijn wereldwijd de populairste en meest gedronken whiskysoort. Blended Whisky is een mix van twee of meer whisky's die samen worden gebotteld onder één merknaam. Meestal bestaat een Blended Whisky uit Grain Whisky en Malt Whisky. De smaak van een Blended Whisky is meestal wat zachter en milder dan een Single Malt waardoor dit soort whisky zeer geschikt is voor de beginnende whiskyliefhebbers. Maar ook in Whisky Cocktails en in de mix zijn Blended whisky's heel lekker.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Single Malt Whisky tot Bourbon Whiskey. Maar ook whisky’s zoals deze Blend. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Johnnie Walker
Categorie Blend
Land Schotland
Regio Blended Scotch
Inhoud 60cl
Alcoholpercentage 40%