WhistlePig, 15 years - Vermont Estate Oak 70cl

€ 195,99
Op voorraad

WhistlePig is een van de grootste succesverhalen in de modern whiskeywereld. Ondanks dat het merk pas sinds 2007 bestaat, staan er al veel prijzen in de kast van deze American rye whiskey. De WhistlePig 15 Y – Vermont Estate Oak is een van de oudste whiskey’s die ze ooit op de markt brachten, én de eerste die in eikenhout van hun eigen boerderij gefinisht is. Dit hout heeft meer ringen dan gebruikelijk is bij whiskeyvaten, waardoor de kans groter is op een rijkere smaakbeleving.

WhistlePig, 15 Y - Vermont Estate Oak Whisky is een heerlijke Whisky van het merk WhistlePig. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Canada en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke WhistlePig, 15 Y - Vermont Estate Oak.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij WhistlePig
Categorie Single Malt
Land Canada
Leeftijd 15 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%