Yamazaki, 12 years 70cl

€ 280,99
Niet op voorraad

De Yamazaki distilleerderij is in 1923 opgericht door Shinjiro Torii en was de eerste whisky distilleerderij van Japan. Deze 12 jaar oude Yamazaki was in 1984 de eerste Japanse whisky, die overal in de wereld werd aangeboden en vandaag de dag nog steeds één van de populairste. De distilleerderij ligt vlakbij Osaka en is nu de grootste van Japan. De whisky voor de 12 jarige rijpt op verschillende vaten, waaronder vaten van Japans eikenhout.

Yamazaki, 12 Y Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Yamazaki. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 43% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Yamazaki, 12 Y.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Yamazaki
Categorie Single Malt
Land Japan
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 43%