Yellow Rose - Outlaw Bourbon 70cl

€ 56,99
Niet op voorraad

Yellow Rose – Outlaw Bourbon doet zijn naam eer aan. Deze whiskey wijkt af van de meeste bourbons, hoewel die officieel nog wel een bourbon genoemd mag worden. Voor praktisch alle bourbons wordt een combinatie van verschillende granen gebruikt, maar Outlaw Bourbon bestaat volledig uit Texaanse gele maïs. Vanwege het warme Texaanse klimaat en de grote temperatuurschommelingen is de angels’ share een flinke 15%. Dat heeft een grote impact op de smaakeigenschappen van Yellow Rose – Outlaw Bourbon.

Yellow Rose - Outlaw Bourbon Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Yellow Rose. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige USA en is gebotteld op 46% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Yellow Rose - Outlaw Bourbon.

Bourbon Whiskey's worden uitsluitend gemaakt in de Verenigde Staten. Een officiële Bourbon Whiskey bevat minstens 51% maïs, maar bij de meesten is dit een stuk hoger. Door de Maïs krijgt de Bourbon een zoetere smaak vergeleken met andere soorten whisky's, zoals een Single Malt. Bourbon Whiskey heeft hierdoor over het algemeen een rokerig en zoet smaakprofiel met tonen van karamel en vanille en is heerlijk puur of met ijs te drinken.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whiskey tot Blended Whisky. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whiskey cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Yellow Rose
Categorie Bourbon
Land Amerika
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 46%