Glen Grant - Arboralis 70cl

€ 37,99
Niet op voorraad

Arboralis betekent zoiets als ‘het licht binnenin de bomen’, wat natuurlijk een verwijzing is naar de magie van houtrijping. Glen Grant Arboralis is een nieuwe toevoeging aan het assortiment van de distilleerderij. Deze single malt rijpte in ex-bourbon vaten en Spaanse sherryvaten. Glen Grant bestaat al sinds het midden van de 19e eeuw. Door de jaren heen heeft deze Speyside-distilleerderij zijn uitstekende reputatie vast weten te houden. De Glen Grant Arboralis draagt daar alleen maar aan bij.

Glen Grant - Arboralis Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Glen Grant. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Speyside en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Glen Grant - Arboralis.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Glen Grant
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Speyside
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%