Ron Zacapa - 23 1 liter

€ 66,99
Op voorraad

Zacapa 23 Years is een blend van rums van tussen de 6 en 23 jaar oud. Zacapa is gemaakt van uitsluitend de zoetste eerste geperste suikerriethoning en is gerijpt in eiken vaten die gebruikt zijn voor Amerikaanse whisky's, Oloroso en Pedro Ximinez sherry. Het geheim zit in het rijpingsproces dat plaatsvindt op grote hoogte. Dit vertraagt het rijpingsproces, wat zorgt voor de balans tussen de aroma's en smaken. De zoete fruitigheid en chocoladesmaken van Zacapa drink je puur of met ijs.

Ron Zacapa - 23 Rum is een heerlijke Rum van het merk Zacapa. Deze Rum is gedistilleerd in het prachtige Guatemala en is gebotteld op 40% alcohol. Bestel deze Rum voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Ron Zacapa - 23.

Bruine Rum is heerlijk om puur te drinken of met ijs. Omdat bruine rum langer op houten vaten heeft gerijpt krijgt deze een mooi karakter mee die veel diepgaander is dan bij Witte Rum of Gouden Rum. Bruine Rums zijn meestal dan ook duurder omdat ze vaak van betere kwaliteit zijn. Maar Bruine rums kunnen ook erg lekker zijn in de mix en in Rum Cocktails.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Rum. Van Witte Rum tot Gouden Rum en Bruine Rum. Ook alles om de beste Rum Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Zacapa
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 40%