1689 - Pink Gin 70cl

€ 32,50
Op voorraad

De nieuwste sensatie op gin gebied is Gin 1689 Pink Gin. Deze wordt ook wel de “Queen Mary” editie genoemd. Deze premium Pink Gin is de alllereerste in Nederland gemaakte Pink Gin als variant op de Gin 1689. Als basis voor de Pink Gin wordt namelijk de “gewone” Gin 1689 gebruikt. Deze wordt verrijkt qua smaak door toevoeging van framboos en aardbei. Serveer deze Pink Gin in de mix met premium tonic en garneer met een mooie framboos en/of aardbei of ander mooi fruit zoals blauwe bes.

1689 - Queen Mary Pink Gin Gin is een heerlijke Gin van het merk 1689. Deze Gin is gedistilleerd in het prachtige Netherlands en is gebotteld op 38,5% alcohol. Bestel deze Gin voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke 1689 - Queen Mary Pink Gin.

Flavoured Gin is perfect voor gin liefhebbers die zin hebben in iets anders dan een klassieke gin. Bij Flavoured gin wordt er namelijk een smaak toegevoegd aan de basis gin. Omdat de toegevoegde smaak meestal een fruitsmaak is, heeft het vaak een fruitig karakter, waarbij de zoete en lichte smaak elkaar balanceren. Flavoured Gin bevat meer suiker dan andere Gin soorten. Aangezien het meestal om fruit gaat, is de zoetheid van de Gin afkomstig van natuurlijke suikers. Door de Gin te mixen met Tonic of Ginger Ale breng je de smaken nog beter naar boven.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, niet alleen Whisky, maar alle dranken waaronder Gin! Van London Dry Gin tot Old Tom Gin, Sloe Gin en Flavoured Gin. Ook alles om de beste Gin Cocktails mee te maken kun je vinden op whisky.nl.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij 1689
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 38.5%