Aberfeldy, 12 years - Goldbar Giftpack 70cl

€ 37,50
Op voorraad

De distilleerderij is gevestigd aan de rivier de Tay. John Dewar was in 1846 de stichter van deze distilleerderij, maar het waren zijn 2 zonen die het bedrijf deden groeien. Als onderdeel van de serie ‘The Last Great Malts’ werd als een van de eerste whisky's deze 12 jaar gerijpte van een nieuwe look voorzien. Maar hij blijft dezelfde zachte whisky die hij altijd was. Fruitigheid, gecombineerd met tonen van vanille, honing en lichte kruidigheid.

Aberfeldy, 12 Y - Goldbar Giftpack Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Aberfeldy. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Highlands en is gebotteld op 40 % alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Aberfeldy, 12 Y - Goldbar Giftpack.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vindt je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Aberfeldy
Categorie Single Malt
Land Schotland
Regio Highland
Leeftijd 12 years
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40%