Akashi, 5 Y Sherry Cask 50cl

€ 105,99
Niet op voorraad

Op papier is Eigashima de oudste Japanse whiskydistilleerderij: de distilleervergunning stamt namelijk al uit 1919. Maar de huidige distilleerderij bestaat sinds 1984 en hun eerste whisky verscheen pas in 2007 op de markt. De whiskyproductie bij dit bescheiden familiebedrijf is ook nu nog beperkt, want ze zijn alleen tijdens de warmere maanden actief. Hun gelimiteerde Akashi Sherry Cask rijpte 5 jaar in superieure sherryvaten: Japanse whisky op zijn best!

Akashi, 5 Y Sherry Cask Whisky is een heerlijke Whisky van het merk Akashi. Deze Whisky is gedistilleerd in het prachtige Japan en is gebotteld op 50% alcohol. Bestel deze Whisky voor een extra voordelige prijs op whisky.nl en geniet snel van deze heerlijke Akashi, 5 Y Sherry Cask.

Single Malt Whisky is een pure malt die afkomstig is van één distilleerderij en hebben als specifiek kenmerk een eigen karakter. Ondanks dat het Single Malt heet, kan de whisky wel uit meerdere soorten whisky bestaan zolang het maar van dezelfde distilleerderij is en geen grain whisky bevat, in tegenstelling tot Blended Whisky's, die worden gemaakt van meerdere Single Malts en Grain whisky's.

Whisky.nl is de beste webshop om drank te bestellen, alle soorten Whisky, van Bourbon Whisky tot Blended Whisky. Maar ook whisky’s zoals deze Single Malt. Daarnaast vind je hier alles om de allerlekkerste whisky cocktails mee te maken.

Meer informatie
Merk / Distilleerderij Akashi
Categorie Single Malt
Land Japan
Leeftijd 5 years
Inhoud 50cl
Alcoholpercentage 50%